Welkom bij Deltakosten!

Als u een gedreven ervaren kostenadviseur zoekt voor spraakmakende projecten. 

De dubbele betekenis van het woord Delta, enerzijds een naam voor het gedeelte van Nederland dat beneden de zeespiegel ligt, daarnaast de Griekse letter Delta die in de wiskunde vaak het verschil uitdrukt. Dit woord Delta samen met Kosten geeft voor mij uitdrukking aan wat ik wil. Rekenen aan spraakmakende projecten in de Delta die ervoor zorgen dat we het leefbaar houden en in die projecten kosten beheersbaar maken.        

Om mooie waterbouwkundige projecten binnen budget en op tijd op te leveren komt heel wat kijken. Het daarbij al vanaf de initiatieffase inschakelen van een zeer ervaren kostendeskundige kan een hoop geld besparen en/of financiële problemen voorkomen. 

De specialist die weet wat de financiële consequenties inclusief risico's zijn van bepaalde keuzes helpt u verantwoord te kiezen. Middels Value engineering zorgt hij voor meerwaarde tegen lagere kosten in het project.

Die de markt kent en weet hoe u optimaal in kunt kopen, die in onderhandelingen over claims, arbitrages of staten van meer en minderwerk u veel geld bespaart of professioneel ondersteunt en die bijna alle gebruikte trucks al eens langs heeft zien komen.

Kortom een specialist die in staat is om complexe projecten snel te doorzien en die in korte tijd de zwakke plekken kan blootleggen en daarbij constructief verbeteringen formuleert.  

Ik ben op mijn sterkst als ik een opdracht krijg die niet alledaags is en me uitdaagt. 

Ik functioneer minder als ik gestuurd word in een richting die vanuit mijn deskundigheid niet goed voelt.